Skip to content

Onze diensten

Onze diensten

Form Infra is uw betrouwbare partner op het gebied van civiele techniek en inframanagement. Dit kunnen wij voor u betekenen:

Kostenmanagement

Vooraf scherp en helder hebben wat de investeringskosten van uw project of contract zijn?

Form Infra stelt ramingen voor u op in SSK structuur met een nauwkeurige bandbreedte. Hiermee is vooraf duidelijk welke keuzes u kunt maken voor het project. Bovendien voorkomt u onvoorziene omstandigheden achteraf. We begeleiden uw project binnen de gestelde kaders van het contract. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale invulling en een verwachte uitkomst. Ook het maken van calculaties of de review van uw begroting behoren tot de mogelijkheden.

‘Kostenbeheer met precisie, resultaten met impact.’

 

Form Infra_Flevoland_Raming Michiel de Ruyterbrug_07_1080

Case: Form Infra heeft voor de Provincie Flevoland een raming gemaakt die slechts 5% afweek van de aanbieding. Door een nauwkeurige en gestructureerde raming van het project treedt er in de uitvoering geen vertraging op en blijven interne stakeholders tevreden.

Uitvoering en kwaliteitsbeheersing

Zeker zijn dat de gevraagde kwaliteit geleverd wordt?

Wij verzorgen het toezicht en/of de directievoering van uw project. Het is van belang dat een investering na oplevering tientallen jaren niet meer nodig zal zijn. Door meer dan 20 jaar ervaring in de aannemerij en civiel technische begeleiding wordt uw project praktisch benaderd. Indien gewenst ontvangt u een dagelijkse update van uw project via een toezichthouders applicatie. We gebruiken meetapparatuur om opvallendheden direct waar te nemen en terug te koppelen, waardoor faalkosten worden voorkomen en er geen tijd verloren gaat. Ook het opstellen van een werkomschrijving en het toetsen van bestekken en tekeningen behoort tot de mogelijkheden.

‘Wij opereren in het belang van onze opdrachtgever en haar stakeholders, in de taal van de aannemer.’

 

Form Infra

Case: Op een project van de gemeente Woerden maakt onze toezichthouder gebruik van ons GPS meetsysteem. Met dit meetinstrument kunnen hoeveelheden snel en nauwkeurig worden vastgelegd en afwijkingen ten opzichte van het bestek of tekening snel worden gesignaleerd en geregistreerd.

Projectbeheersing

Wilt u een professionele partner die graag met u mee denkt om de meest optimale uitwerking van uw project te realiseren?

Samen met Form Infra bent u op de goede weg. Onze benadering van uw projecten is gebaseerd op de overtuiging dat effectief projectmanagement de sleutel is tot het behalen van doelstellingen binnen tijd en budget, terwijl de kwaliteit behouden blijft. Onze ervaren projectmanagers zijn toegewijd aan het leveren van maatwerkoplossingen voor uw unieke behoeften.

‘U in de regie, wij in de lead.’

 

Form Infra__Flevoland_Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen (GOBS)_14_1080

Case: Voor de Gemeente Woerden zet Form Infra een projectleider in. Door een optimalisatie in het ontwerp te herkennen zijn zowel stagnatie van de voorbereidingen op het project als extra kosten voorkomen. Door effectief projectmanagement is de beheersing van geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit voorspelbaar.

RVG-Infra_Roald-van-Gulik_02

Wil je meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op!

Form-Infra_Logo's_RGB_Diap

Info

Molenstraat 1K, 3441 BA  Woerden
SBB_Logo_ZW_Erkend-Leerbedrijf

© Form Infra 2024   |     Algemene voorwaarden   |  Disclaimer   |   Privacy verklaring    |   Cookies

Webdesign: Meneer Kelderman

Info

Molenstraat 1K, 3441 BA Woerden
SBB_Logo_ZW_Erkend-Leerbedrijf

© Form Infra 2024   |   Algemene voorwaarden   |  Disclaimer   |   Privacy verklaring   |   Cookies   |   Webdesign: Meneer Kelderman